Támogass!

Szerinted is fontos támogatni a helyi kisközösségeket, hogy cselekvő válaszokat tudjanak adni civilizációnk válságára (pl. az éghajlatváltozásra, az élővilág rohamos elszegényedésére, az elmagányosodásra)? Támogass minket, hogy segíthessünk nekik!

A Kiutak.hu oldalon cselekvési tippekkel illetve nézni- és olvasnivalókkal igyekszünk minél többeket lelkesíteni a helyi közösségi összefogásra és cselekvésre. Hiszen az aprófalvaktól a nagyvárosokig minden településen él legalább néhány olyan ember, aki maga is szívesen tesz lépéseket akár a helyi, akár a tágabban ható problémák megoldásáért. Milyen lehetőségei vannak a helyieknek, ha összefognak egymással? Mi mindent valósíthatnak meg közösen? Ezekre a kérdésekre mutatunk lehetséges válaszokat! Állj mellénk, hogy még többeket inspirálhassunk!

Az oldal fenntartásához, friss tartalmak feltöltéséhez és ahhoz, hogy ezeket el tudjuk juttatni cselekvő emberekhez, támogatásra van szükségünk. Ha fontosnak tartod, hogy minél több településen minél több helyi kisközösség valósítson meg ökologikus, társadalmilag hasznos jógyakorlatokat, adományozz a Kiutak.hu javára!

Közvetlenül a Helyi Kisközösségek Nonprofit Kft.-nek küldött banki átutalással támogathatsz minket.

Számlaszámunk: 16200151-00151601 – MagNet Bank

Havi rendszeres támogatással: ennek örülünk a legjobban, hiszen ha havi szinten akár csak egy kisebb összeggel támogatod munkánkat, már azzal is kiszámíthatóvá teszed számunkra a portál működtetését. Közleménybe írd be: „kiutak rendszeres”

Egyszeri támogatással: természetesen, ha csak egyszeri támogatásra van lehetőséged, azzal is nagyban segíted munkánkat. Közleménybe írd be: „kiutak egyszeri”